Boc către USL: "Colaboraţi şi nu vă mai certaţi în aceste momente în care destinul României este cel mai important"

 

Primarul Clujului, Emil Boc, a declarat, luni, că este mulţumit de rezultatul votului şi le-a mulţumit clujenilor şi tuturor românilor pentru rezultat.

"Le mulţumesc clujenilor, pentru că au înţeles mesajul şi că nu au legalizat lovitura de stat. Clujenii au dat dovadă de maturitate politică şi au înţeles ce trebuie să facă mai bine pentru ţara lor", a spus Boc.

Boc a mai precizat că urgenţa prioritară este ca totul să revină la normalitate. "USL trebuie să ştie faptul că adevăratele probleme ale românilor nu sunt cele legate de dispute politice, ci problemele lor sunt legate de locuri de muncă, de economie, de cursul Euro. USL trebuie să înţelegă că în România este nevoie, şi se poate realiza un regim în care să coabiteze preşedintele. Se poate trece de la un regim de coabitare la unul de colaborare. Rezufarea de colaborarea a USL demonstrează încă odată că nu le pasă de probleme românilor şi doar interesul lor este în joc", a mai agăugat edilul.

Primarul Clujului le-a transmis şi un mesaj celor de la USL: "Colaboraţi şi nu vă mai certaţi în aceste momente în care destinul României este cel mai important".

 

La Cluj au votat DA, adică demitere preşedintelui suspentat, 82,31% -168,935 de persoane, în timp ce pe NU şi-au pus ştampila 16,14% - 33,144 de cetăţeni.

Anca Baciu

Comentarii Facebook