Boc acuză PSD de iresponsabilitate în lupta cu COVID 19: Redevenim oaia neagră a Europei. Nu ne mai primește nimeni!


Primarul Clujului, Emil Boc, acuză PSD că pune piedici guvernului în lupta împotriva coronavirusului. 

Oamenii ăştia sunt iresponsabili, pentru că virusul nu răspunde la politicieni. E vorba despre sănătatea fiecărui român. Nu îţi baţi joc în halul ăsta de ţară, iată că devenim oaia neagră a Europei, nu ne mai primeşte nimeni", a declarat Emil Boc, la o emisiune online.

Primarul a spus că din cauza iresponsabilității PSD riscăm să ajungem oaia neagră a Europei și toate țările să ne închidă granițele. 

El a călătorit la Bruxelles săptămâna trecută și a trăit peripeții. ”Ajung în Bucureşti pe la 9. Apare după o oră comunicat de la Bruxelles, carantină 14 zile pentur români. Peste o oră, s-a amânat decizia. Când să mă îmbarc din Austria în Belgia, apare guvernul austriac că românii nu mai intră în Austria decât dacă stau în carantină 2 săptămâni. Eu sunt în tranzit, dau telefoane, nimeni nimic. Până la urmă, cine e în tranzit, poate să plece. Ajung în Bruxelles. Trebuia să vin prin Budapesta, cu maşina spre Cluj. Când să vin, Ungaria nu mai lasă români decât cu test şi carantină. Am luat bilet prin Frankfurt-Bucureşti. Am făcut mai mult de 24 de ore. E doar un exemplu ca să vedeţi ce se întâmplă. Viaţa trebuie să meargă mai departe, dar trebuie să ai mijloace prin care să poţi controla această pandemie, nu să laşi în voia sorții. Iar PSD ia din mâna Guvernului nişte instrumente minimale pentru a putea ţine situaţia sub control. Virusul ăsta nu va dispărea curând. Ţineţi minte că nu vom mai vorbi în perioada următoare de revenirea la vechea normalitate, decât poate anul viitor", a spus Boc. 

Foto: Arhivă

Comentarii Facebook