Duminica 10 Decembrie

Boc a primit pe Facebook mesaje foarte dure după ce a urcat pe scenă cu ”greii” PNL


Primarul Emil Boc a postat pe pagina lui de Facebook fotografii de la evenimentul de duminică, de la Sala Polivalentă, unde PNL și-a prezentat echipa care va candida la europarlamentare.

Mesajele celor care au postat pe pagina primarului arată un trend nefavorabil pentru PNL. Oamenii îl susțin pe Emil Boc, dar nu susțin PNL -ul nereformat, cu aceiași oameni în funcții de 20 de ani, care mai cer un post călduț.

Atmosfera de la prezentarea candidaților a fost una de euforie generalizată, dar adevărul este că la Sala Polivalentă au fost aduși susținători cu autocarele din toate județele învecinate, fiind un eveniment de partid.

Mesajele celor care au postat pe pagina primarului:

- Eu n-am uitat nimic, dle Boc. Asadar, a vota PNL, e ca si cum as vota PSD. Nu votez USL. 

V-am votat intotdeauna pe dvs. V-am sustinut intotdeauna pe dvs. Va voi vota de cate ori veti candida.

N-aveti nicio treaba cu acest partid!

- Oricum clujenii , Votează omul Emil Boc , nu partidul . Cât timp e Vasile Blaga in partidul ala sunteti la fel ca PSD.

- Asa e, totusi votez USRPLUS. PSD si PNL cam aceeasi mizerie cu mici excepții.

- De multe ori PNL s-a aliat sau a sustinut demersurile PSD, din acest motiv nu mai votez PNL niciodata. Emil Boc la primărie da.

- Momentul ala de c*cat cand realizezi ca pur si simplu nu ai alternativa viabila la psd.

- As vota Boc, dar nu intre sleahta aia, am retineri. Ramane cum am stabilit, votez orice cu sanse impotriva psd.

- ...În haita newPNL pute încă a prea multe dejecții USL-inoase.

Oricum, fără mizeria socialistă psd & alde, fără focarul neomarxist din făcăturile bySecu USRea & Cioloșiada !

Dreapta creștin-democrată PMP sau liberală newPNL, atât.

- Sa fim seriosi, PNL e un partid la fel de vinovat de mizeria din tara asta ca si toate celelalte, o organizatie de ajuns la ciolan si de calcat in picioare orice principii si orice morala. Succes!

- Trebuie să fii idiot să votezi PNL, copilașii ăia nu doar că sunt mai toxici decât PSD, dar sunt chiar și mai proști și mai lepre decât ei. Tot ce vor este puterea. Boc poate va putea fi susținut pentru ceea ce a făcut din Cluj, dar javrelor din partid le urez doar să moară-n foame și griji, așa cum moare poporul.

- PNL s-a compromis total in ochii mei cand s-a culcat in acelasi pat cu PSD si a calcat, de manuta cu ei, legea in picioare. Si acum PNL este plin de iubitori de ciuma rosie, motiv pentru care opozitia la bolsevici a fost minimala si neserioasa. Voi vota Alianta USR+PLUS pentru ca doar asa se poate face o curatare si reformare partiala a clasei politice ticsite cu hoti, corupti si incompetenti cu mentalitate comunista. 

Comentarii Facebook