Boc a fost întrebat dacă va candida la funcția de președinte al României


Primarul Emil Boc, dat de mulți analiști drept viitorul candidat al PNL la funcția de președinte al României, a fost întrebat ce planuri are. 

Candidați la funcția de președinte al României?”, a întrebat moderatorului la TVR 3. 

Edilul a reveni cu gluma folosită frecvent: ”La bloc am o competiție foarte serioasă, unde mă tot înscriu, dar prima dată trebuie să câștig poziția de scară de bloc, ca să câștig președinția blocului. E singura unde mai pot candida. E și cea mai grea. Pe scară te cunosc toți. Vin tineri pe scară și nu știu dacă am șanse. 

Acesta este singurul obiectiv pe care îl am”.

Boc întrebat dacă pot marii dezvoltatori imobiliari să umble la ”butoanele” Primăriei Cluj-Napoca - VIDEO

Cert este că, de câteva luni, Boc s-a implicat activ în lupta politică națională, acum fiind vârf de lance în competiția pentru funcția de președinte al PNL, unde susține cu ferocitate un candidat. Din 2012, de când a revenit la Cluj și până acum, Emil Boc s-a mai implicat numai în susținerea Elenei Udrea, candidat din partea Partidului Mișcarea Populară, chiar împotriva intereselor PD-L, partid din care făcea parte, fiind atunci un scandal intern. În rest, primarul Clujului a fost absent pe scena politică națională. 

Boc recunoaște că la Cluj e trafic sufocant! Ce le spune celor care cred că metroul e proiect faraonic: Încă nu s-au inventat dronele...

Interesul pe care îl manifestă acum i-a făcut pe mulți analiști să afirme că Emil Boc vizează funcția de președinte al României cu Florin Cîțu premier. 

Comentarii Facebook