Blocuri cu balcoane peste trotuar la Cluj-Napoca! Urmează blocuri peste străzi? - FOTO


Clujul se umple încet de blocuri cu balcoane peste trotuare, iar Primăria Cluj-Napoca nu are nicio problemă cu acest lucru. 

Pe strada Teleorman colț cu Ialomiței oamenii reclamă că se construiește ”peste trotuar și în afara aliniamentului”. 

Este vorba despre un șantier de pe str. Teleorman nr.23A.

Știri de Cluj a cerut informații de la Primăria Cluj-Napoca, iar lucrurile sunt în concordanță cu standardele orașului de cinci stele. 

Lucrările care se desfășoară la adresa menționată sunt în baza autorizației de construire cu nr. 1103/2021, sunt la stadiu Subsol+P+1E executate, iar etajul 2 este în curs de execuție. La momentul de față sunt respectate golurile de pe fațade, iar balconul de la etajul 2, de la frontul străzii Teleorman, care urmează să fie executat este prevăzut în documentația tehnică vizată spre neschimbare. 

Planul de reglementare urbanistică prevede amplasarea imobilului la limita de proprietate, fără retrageri față de limita domeniului public. 

Pentru modificările de temă survenite pe parcursul executării lucrărilor, beneficiarul a prezentat dispoziția de șantier nr.02/24.03.2022, care prevede realizarea unui gol de geam pe fațada vest. 

Pentru ocuparea domeniului public beneficiarul deține abonament, încheiat în baza Legii nr.227/2015 și HCL nr.603/2021. La momentul de față lucrările executate sunt conforme cu documentația tehnică care a stat la baza emiterii autorizației de construire”.

Comentarii Facebook