Bătaie de joc pe Frunzișului. Luna aprilie a venit, sensul tot nu s-a făcut - FOTO


Șoferii clujeni îndură zilnic cozile pe strada Frunzișului și nimeni nu face nimic pentru a grăbi lucrările la sensul giratoriu. 

În fiecare sfântă dimineață coada la urcare pe Frunzișului ajunge până jos în Mănăștur. 10-15 minute din viață pierdute zilnic. Plus nervi. Plus poluare. Plus consum de carburant. 

Cauza pe moment, în afara de șantierul veșnic, sunt cele 4 cratere din zona de lucrări în care îți intră jumătate de roată, loc unde fiecare merge cu 5 km/h. Și astfel se naște ditamai coada de mașini.

Am solicitat la politia locala să ceară celor de pe șantier să umple cu asfalt acele gropi. Sper ca nu stau ei într-o roabă de bitum... 

Efectiv e BĂTAIE DE JOC din partea celor de acolo și a autorităților care stau inerte și nepăsătoare…”, a reclamat Radu, pe grupul șoferilor Info Trafic Cluj Napoca.

Șoferii trebuie să se înarmeze cu răbdare, pentru că în curând încep lucrările pe Calea Mănăștur, în zona Platinia, unde va fi altă nebunie. 

Sensul giratoriu de pe strada Frunzișului este făcut de firma care a făcut ”blocul cu aripi”

Sensul giratoriu de pe strada Frunzișului este realizat de firma care a ridicat blocul Wings, Studium Green. Constructorul a primit autorizația cu condiția de a realiza acest sens giratoriu, care trebuia să fie gata până în luna martie 2022.

Primarul Emil Boc a spus că nu va recepționa apartamentele fără realizarea acestui sens giratoriu. Constructorul nu are probleme pentru că vinde liniștit apartamente, fără a se grăbi să termine lucrarea. 

Sensul giratoriu costă 2 milioane de euro, nefiind exclus să fi apărut probleme financiare pentru dezvoltator. 

Știri de Cluj a solicitat la începutul anului informații de la Studium Green, firmă deținută de milionarul Dorin Bob, despre acest sens giratoriu, dar nici până astăzi nimeni nu a oferit vreun grafic al lucrărilor. 

Comentarii Facebook