Băsescu: Victor Ponta este exemplificarea perfectă a farseorului


Președintele traian Băsescu a declarat, în cadrul Congresul PNŢCD de la Poiana Braşov, că România nu trebuie sp facp ”pași înapoi” către comunism, făcând aluzie la campania electorală a celor din PSD.

Gândul că am putea să facem paşi înapoi trebuie să fie de neacceptat. Astăzi, printr-o propagandă ticăloasă, foarte mulţi vor să ne aducă înapoi, nu ştiu dacă neapărat la comunism, dar măcar în vremea regimului lui Adrian Năastase, în care s-au construit sistemele care au confiscat revoluţia. Eu am spus că în România a fost o revoluţie, dar o revoluţie confiscată chiar de regimul care chipurile a fost dărâmat. Au venit cei din linia a doua şi au confiscat-o pentru că aveau ştiinţa să facă politică. (...) Noi am învăţat politica la fără frecvenţă, ce politică ştiam eu atunci? Nu-mi predau politica delfinii nici în Atlantic, nici în Pacific”, a declarat Traian Băsescu, potrivit Mediafax.

Șeful statului a mei precizatcă Victor Ponta este ”exemplificarea perfectă a farseorului” şi că ”astfel de farisei sunt mai periculoşi decât înaintaşii lor care i-au crescut, Ion Iliescu sau Adrian Năastase, pentru că lumea riscă să îi crediteze datorită tinereţii lor”.

Victor Ponta este exemplificarea perfectă a farseorului, a aceluia capabil să spună una la Houston, să spună alta la Beijing, unde să-şi manifeste simpatia pentru Partidul Comunist şi acelaşi care când se va întoarce de la Washington va condamna că o doamnă ca doamna Andronescu şi un domn ca domnul Nica sunt suspicionaţi de DNA. Tipul acesta de farisei sunt la fel de periculoşi pentru decmocraţie ca şi înaintaşii care i-au crescut, Ion Iliescu sau Adrian Năastase. Sunt mult mai periculoşi pentru că lumea riscă să-i crediteze datorită tinereţii lor şi marea problemă este că nu avem mijloace să explicăm populaţiei cât de toxică e generaţia de politicieni care s-a aşezat în siajul vechilor comunişti”, a mai spus Traian Băsescu.

Comentarii Facebook