BĂSESCU la IAȘI: Mergeţi la vot şi apăraţi-vă ţara de puşcăriabili


Traian Băsescu a repetat și la Iași sloganul lansat la mitingul de la Cluj, din 14 iulie, prin care le cere românilor să meargă la vot și să își apere țara de pușcăriabilii USL.

Vreau ca pe 29 să mergem la vot. Sunt foarte mulţi care spun că nemergând la vot nu legitimăm lovitura de stat. Pot fi de acord cu ei, dar pâna la un punct, iar acest punct este legat de cum ne văd cei din Uniunea Europeană. România are acum nevoie mai mult ca oricând să se vadă că exista o forţă care pune capăt abuzului şi loviturii de stat a lui Ponta şi Antonescu, iar această forţă nu este alta decât poporul român. Voi sunteţi cei care în 2007 au spus ”nu” la referendumul de demitere. Atunci v-aţi apărat preşedintele, astăzi aveţi de apărat mai mult, azi trebuie să vă apăraţi ţara prin votul vostru. Pe 29 nu discutăm despre scaunul lui Traian Băsescu, pe 29 românii au de ales între a spune ”da” lui Antonescu şi Ponta, lăsând ţara în izolare şi a spune ”nu” demiterii preşedintelui, dovedind că românii sunt deasupra clasei politice, că românii înţeleg mai bine interesul naţional decât un grup de puşcăriabili din Parlamentul României”, a declarat preşedintele suspendat.

 

Câţi români spun că vor vota la referendumul pentru demiterea lui Băsescu - SONDAJ

 

El a spus că tandemul Ponta- Crin și Voiculescu, din umbră, nu sunt parteneri de dialog cu UE.

Aceşti oameni nu sunt parteneri de dialog ai statelor din Uniunea Europeană. Dacă ei vor rămâne dupa referendum să conducă destinele ţării nu vor fi izolaţi numai ei, şi România va fi izolată. De aceea va chem pe 29 să spuneţi nu echipei Antonescvu-Ponta-Voiculescu”, a afirmat Traian Băsescu.

Pentru mine este o misiune imposibilă, dar le vom demonstra că noi suntem în stare să îndeplinim şi misiuni imposibile. De aceea nu-ul din 29 înseamnă un nu nedreptăţii, lucrului necinstit din politică, un nu celor 20 de parlamentari cu dosare penale care au votat pentru suspendare, un nu vremurilor când instituţiile statului erau sub partide. Vă rog ca pe 29 mergeţi la urne şi să spuneţi nu acelora care au pus mai presus de interesul naţional interesele celor cu dosare penale. Spuneţi nu acelora care cred că în UE poţi să ai orice fel de comportament”, a adăugat Traian Băsescu.

 

BĂSESCU e la IAȘI: Cei prezenți s-au luat la bătaie VIDEO

Comentarii Facebook