Băsescu la Cluj: Românii nu-şi vor da preşedintele pentru puşcăriabilii din USL VIDEO


Președintele suspendat, Traian Băsescu, a atacat dur USL de la Cluj, spunând că are încrederea că românii nu-și vor da președintele ”pentru puscăriabilii din USL”.

Șeful statului i-a acuzat pe Crin Antonescu și Victor Ponta că au schimbat conducerea celor două camere și acum vor să îl schimbe și pe el pentru a pune mâna pe justiție.

"Când s-a declanşat furtuna în politica românească? Prin coincidenţă, au fost duşi în câteva zile la puşcărie fostul ministru al Agriculturii Mureşan, Sorin Ovidiu Vântu, Iacubov de la JAFO şi capacul l-a pus încarcerea lui Adrian Năstase. Atunci au înţeles că, dacă nu pun mâna pe justiţie, vor ajunge în puşcărie. Nu toţi, pentru că nu toţi sunt oameni necinstiţi, dar în Parlamentul României sunt 20 de oameni sub urmărire penală. Nu mai vorbim de clientela lor. Oamenii aceştia şi-au vândut ţara pentru a-i scăpa pe corupţi de lege. Am convingerea că românii nu vor accepta acest lucru şi, chiar dacă au supărări pe preşedintele lor, pentru că au fost momente grele în perioada de criză, românii nu-şi vor da preşedintele pentru puşcăriabilii din USL", a spus Traian Băsescu.

Crin Antonescu și Victor Ponta sunt niște oameni fără credibilitate la Bruxelles și nu numai. Dar pe 29 iulie este prima dată când românii fac și altceva decât să își aleagă reprezentanții. Pe 29, românii sunt profesorii care îi scot la tablă pe politicieni și unul va lua zece, altul va lua notă de cădere la Bac. Sper ca cel care va lua nota de trecere să fiu eu. Voi românii pe 29 aveți ocazia să dați cea mai tare lecție clasei politice din România”, a mai spus Traian Băsescu.

La final președintele a lansat o nouă frază cu tâlc: ”Ne vedem, ne auzim, ne simțim pe 29!”.

 

Băsescu a aprins FLACĂRA DEMOCRAȚIEI la Cluj: Dacă pierd referendumul o voi stinge VIDEO

 

 

 

Comentarii Facebook