Băsescu, în stare gravă la spital: ”E rău cu plămânii. Am auzit că e băgat pe oxigen”


Traian Băsescu a fost internat în stare critică la Spitalul Militar. Dumitru Dragomir a spus că fostul președinte are probleme cu plămânii.

Traian Băsescu, în stare critică! Dumitru Dragomir a transmis un mesaj de îngrijorare și a dezvăluit că fostul preşedinte al României se confruntă cu probleme la plămâni și că este conectat la oxigen, fără a ști dacă este intubat.

Îi doresc sănătate multă fostului preşedinte Traian Băsescu, e în spital şi am auzit că este destul de rău”, a spus Dumitru Dragomir pentru Fanatik. „E rău cu plămânii. Am auzit că e băgat pe oxigen, nu ştiu dacă e intubat. Am auzit că e rău. Îi doresc sănătate, că văd că toată lumea l-a plesnit pe unde a apucat”, a mai adăugat Dumitru Dragomir.

Fostul președinte are antecedente cardiace și acum medicii se concentrează pe tratamentul său și pe prevenirea altor complicații posibile.

Traian Băsescu, în vârstă de 72 de ani, se află internat la Secția Boli Infecțioase a Spitalului Militar de Urgență „Carol Davila” și se pare că ar fi infectat cu virusul gripal de tip A.

Ce alte boli a avut Traian Băsescu

În martie 2022, fostul șef de stat a fost internat la Bruxelles după ce i s-a făcut rău, iar atunci ar fi fost vorba de o bronhopneumopatie cronică și de insuficiență respiratorie.

Traian Băsescu a fost operat de hernie de disc în 2005 și la tiroidă în 2007. De asemenea, presa centrală a relatat că fostul președinte al României ar fi fost internat și în 2020 și în 2022 în Franța și Belgia pentru probleme legate de afecțiuni cardiace.

În 2014, când încă era președinte al României, la un control amănunțit, medicii au semnalat mai multe probleme cardiace. S-a spus, atunci, că Traian Băsescu are ateroscleroză, ca urmare a depunerii pe pereţi vaselor sanguine a grăsimilor şi colesterolului.

Comentarii Facebook