Băsescu face apel către liderii USL: ”Dați dovadă de responsabilitate!”



Președintele Traian Băsescu a făcut un apel către premierul Vitor Ponta și liderul PNL Crin Antonescu să găsească o soluție cât mai rapid pentru disputele din interiorul USL, astfel încât să nu se ajungă la o criză politică.

"Președintele României, domnul Traian Băsescu, lansează un apel către liderii Uniunii Social-Liberale (USL) să găsească de îndată o soluție la actualele dispute din interiorul alianței pentru a nu se ajunge la o criză politică. România are nevoie de stabilitate și de un guvern pe deplin funcțional, care să poată gestiona în mod eficient problemele țării și să asigure o bună guvernare", se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale

Șeful statului îi ”roagă” pe liderii USL să dea dovadă de responsabilitate.

"Disfuncționalitățile apărute în alianța de guvernare după anunțul privind demisia mai multor miniștri liberali, precum și intenția exprimată de prim-ministrul Guvernului României, domnul Victor-Viorel Ponta, de a schimba structura actuală a Guvernului au creat un climat de instabilitatea menită să afecteze, deopotrivă, credibilitatea țării, instituțiile publice, mediul de afaceri și cetățenii. Domnul președinte Traian Băsescu roagă liderii USL să dea dovadă de responsabilitate", se arată în comunicat.

Comentarii Facebook