Băsescu acuză CCR de FALS: Rus a fost păcălit, iar lui Antonescu i-a transmis ceva "Relax!"

 

Preşedintele suspendat Traian Băsescu a acuzat CCR cu privire la faptul că fostul ministru al Administraţiei şi Internelor, Ioan Rus, a fost păcălit de CCR pe motiv că "a fost naiv".


"Îi transmit lui Rus, pe care nu-l suspectez de rea credinţă, e clar că a fost păcălit sau incorect informat. El a ieşit şi a spus: "Am actualizat listele de la locale." E clar că a fost naiv".

Domnul Rus trebuie să ştie că că la cele 18,3 milioane trebuia să mai adauge 460.000 de cetăţeni români cu domiciliul în străinătate care sune înregistraţi ca atare în evidenţele MAI şi care au redus cvorumul cu jumătate de milion de electori. Domnule Rus, consideră că şi acum după ce nu mai eşti în funcţie fac presiune pe domnia ta pentru că listele nu au fost corect întocmite, dar, din păcate, nu le-am contestat în timpul legal. Astea au rămas. Nu am ce să fac", a declarat Băsescu, citat de realitatea.net

Cât, despre declaraţia pe care Crin Antonescu cu făcut-o miercuri - "Băsescu nu scapă de mine decat dacă mă omoara"- Băsescu a spus că ar trebui ca preşedintele interimar să fie mai relaxat: "Mi-am făcut cruce azi dimineata! Nu-i pot face decât o recomandare, să fie mai relaxat. Relax!".

Comentarii Facebook