Autobuzul care intră în Aeroportul Cluj va funcționa și noaptea, în anumite condiții


Autobuzul care intră în Aeroportul Cluj, linia A1E, ar putea circula și noaptea, dacă este cerere. 

Programul va fi extins dacă va fi cerere. Am început cu un program poilot șin dacă va fi cerere îl vom extinde. La fel a fost și cu autobuzele școlare. Inițial au fost pe patru trasee, iar acum sunt 14 trasee.

La Aeroport, vom avea în vedere și acest lucru și, dacă există cerere, orarul acestei linii va fi extins”, a declarat primarul Emil Boc, la o emisiunea radio. 

Până când cererea va fi suficient de mare, autobuzul va ciurcula pe distanța Piața Mihai Viteazu - Aeroport, pe durata zilei, până la ora 23.00. 

Noua linie, A1E, va intra în parcarea aeroportului și va opri atât la terminalul de plecări,cât și la cel de sosiri. Programul de circulație va fi în concordanță cu valorile de trafic înregistrate de Aeroport pe durata unei zile. Orarul va putea fi consultat pe site-ul companiei : www.ctpcj.ro și în aplicația de mobil TRANZY. Călătorii vor putea achiziționa biletele de călătorie direct din mijlocul de transport, utilizând POS-urile, la prețul de 6 lei / călătorie. Pe durata călătoriei, mijlocul de transport va opri în stații doar la solicitarea călătorilor prin acționarea unui buton de comandă aflat în interiorul vehiculului.

Noua linie de transport, deservită de autobuze electrice, va asigura interconectivitatea directă între aeroport si centrul orașului, oferind o opțiune rapidă și convenabilă pentru clujeni și turiști.

Comentarii Facebook