Aurelian Pavelescu preia sefia PNTCD si pregateste Congresul reconcilierii partidului

In calitate de prim-vicepresedinte, Pavelescu va ocupa temporar functia ramasa libera dupa demisia din aceasta seara a lui Marian Milut. Biroul national a fost imputernicit sa organizeze un Congres de reconciliere intre cele doua aripi ale partidului.

 

"Comitetul Naţional de Conducere al PNŢCD a dat un vot de încredere domnului Aurelian Pavelescu pentru funcţia de preşedinte al PNŢCD, în unanimitate. Comitetul Naţional de Conducere a hotărât împuternicirea Biroului Naţional de Conducere pentru organizarea unui Congres al partidului în scopul reconcilierii şi unificării forţelor PNŢCD, până în luna septembrie 2010", menţionează un comunicat al partidului.

 

Lideri marcanti ai PNTCD, precum Gheorghe Ciuhandu, primarul Timisoarei sau Ion Diaconescu au declarat ca demisia lui Milut era de asteptat, acesta nemaiavand sustinere in partid si ca plecarea sa deschide calea revenirii la un PNTCD unit.

 

La randul sau, Radu Sârbu a apreciat că Miluţ a demisionat dintr-o funcţie din care fusese oricum înlocuit în 2008 în urma unui congres al partidului .

Comentarii Facebook