Aurelia Cristea, vicepresedinte PSD: Clujul nu isi promoveaza produsele

 

Una dintre problemele ridicate de PSD Cluj in cadrul conferintei de luni, 27 februarie, a fost aceea ca municipiul Cluj nu este promovat asa cum se cuvine.

Vicepresedinte PSD sustine ca nu exista niciun magazin de suveniruri in Cluj si ca orasul, desi are o asociatie de promovare a produselor autohtone - "Produs de Cluj", aceasta nu isi promovezaza nici gastronomia locala nici nationala, dar nici obiceiurile sau suvenirurile specifice Ardealului.

"Exista cateva magazine cu produse chinezesti promovate drept obiecte specifice romanesti, insa nu este destul. Ceea ce ar trebui facut pentru promovarea turismului clujean, este creerea unor magazine de suveniruri in care sa se vanda obiecte cu certificat de autenticitate asa cum se practica peste tot in marile orase din intreaga lume. Obiecte care sa reprezinte tot ceea ce inseamna produse din zona Ardealului" a mai adaugat vicepresedinte PSD, Aurelia Cristea.

 

De asemenea, "pentru promovarea Clujului, ar fi nevoie de crearea unui brand al orasului, o simbolistica care sa fie prezenta pe toate materialele informative, un specific definit clar care sa fie promovat de toti cei implicati in activitatea de turism local. Un alt lucru foarte important este o agenda culturala, cu toate evenimentele din zona, disponibila tuturor celor care doresc sa o faca publica", a mai precizat Aurelia Cristea.

 

PSD Cluj vrea infiintarea unei platforme de volutariat

Comentarii Facebook