Ați vrea ca personalul CTP Cluj să poarte uniformă? - FOTO

 

S-a cerut în repetate rânduri ca personalul Companiei de Transport Public (CTP) Cluj să poarte uniformă, dar lucrul nu s-a dus la îndeplinire.

 

Aproximativ toate tarile din sfera UE au transportul in comun bine pus la punct, iar Clujul se pare ca se ridica la astfel de standarde vestice. Acolo toti soferii de autobuz/troleu/tramvai inspira autoritate pentru ca poarta uniforma. La Cluj, din pacate, soferul de autobuz e doar sofer. Ar trebui sa interveniti cumva la CTP pentru aceasta idee - ar da un plus de stralucire noilor autobuze. O uniforma e o uniforma, e ceva de bun gust, ar da bine in fata turistilor”, apreciză un clujean.

 

Directorul CTP Cluj, Liviu Neag, a declarat când a fost întrebat de chestiune uniformelor că s-ar putea să se revină la ele, așa se întâmpla și în trecut. 

 

Controlorii aveau mari probleme pentru că erau tot timpul vizualizați în oraș. Erau apostrofați. A fost discuția asta în Consiliul de administrație de la noi, dar ar însemna că e nevoie de bani. Nu îi poți lăsa să le cumpere ei. Ar trebui două costume. Dar dacă venim cu această uniformă, Compania trebuie să asigure și o cămașă și una de vară, ca să fim la limită.

 

S-ar putea să revenim cu aceste costumații ca să personalizăm lucrătorii din transportul public, în special la personalul de bord și la cel de control”, a precizat Liviu Neag, directorul Companiei de Transport Public Cluj, la emisiunea Știri de Cluj LIVE.

 

Controlorii și șoferii de autobuz ar putea avea uniforme la Cluj. S-au scos pentru că îi înjura lumea

Comentarii Facebook