Antonescu crede că reținerea lui Mircea Băsescu lasă un PSD întărit

 

Fostul lider al PNL, Crin Antonescu, a declarat că reţinerea fratelui preşedintelui este sfârşitul moral al regimului Băsescu.

 

Aceste zile am asistat la sfârşitul regimului Băsescu din punct de vedere moral, pentru că politic, regimul s-a sfârşit în 2012, la referendum, chiar dacă el a rămas preşedinte. S-a sfârşit acum şi s-a sfârşit jalnic, pentru că tocmai punctul forte, statul de drept a fost implicat”, a declarat Crin Antonescu la Realitatea TV.

 

Cred că imaginea României va fi cumplit devastată. Nimeni nu face vreo discriminare. Romii sunt cetăţeni cu aceeaşi drepturi ca noi toţi, vorbim însă de interlopi, despre bandiţi. Pe agenţiile de presă se va vorbi despre asemenea relaţii dintre cineva atât de apropiat preşedintelui şi de interlopi. Va dura mult mai mult decât mai are de durat regimul Băsescu sau preşedinţia lui Traian Băsescu”, a spus fostul lider liberal.

 

Marea problemă a României e că Băsescu lasă România cu un PSD întărit. Traian Băsescu mai face un deserviciu României prin aceste întâmplări, întărind o propagandă pesedistă”, a mai spus el.

 

Demisia e o soluţie, chiar dacă preşedintele nu ar avea niciun fel de implicare. Lucruri greu de crezut. Preşedintele a pretins mereu că e cel mai informat om din ţară. Mi-e greu de crezut că cei care îl informau pe preşedinte nu l-au informat cu ce se ocupă Bercea”, a spus Crin Antonescu. 

Comentarii Facebook