Miercuri 29 Noiembrie

Antonescu, atac dur la adresa lui Băsescu: ”Penalul penalilor, tăticul penalilor”


Antonescu l-a atacat dur pe președintele Traian Băsescu, marți seară, la Antena 3, spunând că nu a răspuns niciodată la întrebările despre flotă, despre spălarea de bani sau casa din Mihăilescu.

"De unde până unde nu avem noi credibilitate, care nu avem astfel de probleme, şi are domnul Băsescu? De unde până unde un penal – cum le place lor să spună – un penalul penalilor, cu flotă, cu spălare de bani, cu casă din Mihăileanu, cu dosare deschise.. Penalul penalilor, tăticul penalilor... Nu s-a gândit niciodată nu să-şi dea demisia, să dea un răspuns cu minim bun simţ la lucrurile ăstea. Ne-a sfidat pe toţi", a declarat Președintele Senatului, Crin Antonescu, informează Mediafax.

Liderul USL a mai precizat că președintele a solicitat o întâlnire cu premierul și cu președintele Senatului pe tema MCV, dar acesta doar se "prefăcea foarte interesat ca raportul să iasă bine".

"Asta-i morala şi poziţia faţă de justiţie a preşedintelui şi vin domnii, doamnele de la Comisie şi, ignorând total voinţa... Totuşi, nimeni nu se întreabă acolo «Bă, dar românii ăia care l-au votat pe acest om în 2005, care cum, necum l-au mai votat în 2009, măi, oamenii ăia au înnebunit de ies 7,5 milioane să-l dea jos?». Dar ei au înnebunit de votează 70% chiar în halul ăsta o alianţă politică fie ea şi cu partide mari? Nimeni nu-şi pune problema asta şi faptul că nu-şi pune problema asta (...) nu este un semn de respect. Ori noi avem dreptul la respect", a mai susţinut Antonescu.

Comentarii Facebook