Antonescu a semnat decrete pentru eliberarea din funcţie a consilierilor numiţi de el la Cotroceni

 

Preşedintele interimar Crin Antonescu a semnat, luni, decrete pentru eliberarea din funcţie a tuturor consilierilor numiţi de el la Administraţia Prezidenţială, informează Mediafax.

 
Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, Crin Antonescu a semnat decrete pentru eliberarea din funcţiile de consilier prezidenţial a lui Vasile Enache, Gheorghe Rotaru, Daniel Barbu, Maria-Cristina Manda, Radu Zlati, Victor Voicu.

De asemenea, preşedintele interimar a semnat o decizie pentru eliberarea din funcţia de consilier de stat a Nicoletei Nicolae-Ioana.

În 3 august, Crin Antonescu a semnat decretele de eliberare din funcţii a cinci consilieri prezidenţiali ai lui Traian Băsescu, respectiv Iulian Chifu, Iulian Fota, Cristian Diaconescu, Bogdan Drăgoi şi Bogdan Mănoiu. De asemenea, în 6 august, Antonescu a semnat un decret similar privindu-l pe Daniel Funeriu, iar în 13 august pentru Virgil Păunescu.

În această perioadă, au fost numiţi în funcţii de consilier prezidenţial şi de consilier de stat Vasile Enache, Gheorghe Rotaru, Daniel Barbu, Maria-Cristina Manda, Radu Zlati, Victor Voicu, Nicoleta Nicolae-Ioana.

Comentarii Facebook