Ana Horvath, viceprimarul Clujului, urmărită pe un dosar de siguranță națională. Cine sunt cei cu care nu poate lua legăturaAna Horvath, viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, este urmărită penal pentru fapte de corupție și a fost pusă sub control judiciar de către procurorii DNA, iar drept consecință aceasta nu are voie să contacteze anumite persoane. În cazul în care va încălca interdicția, ea ar putea fi arestată

Pe lista persoanelor cu care nu are voie să intre în contact se regăsesc importanți oameni de afaceri din Cluj Napoca, de origine maghiară, directori și șefi de serviciu din Primăria Cluj Napoca, dar și nepoata lui Emil Boc, Mihaela Boc.

Surse judiciare susțin că dosarul lui Ana Horvath s-a disjuns din alt dosar, mult mai important, care se află în anchetă DNA, și despre care știu doar șeful acestui parchet, procurorul de caz și câțiva ofițeri SRI. Aceleași surse judiciare susțin că Ana Horvath a fost filată mai multe luni iar telefoanele acesteia au fost puse sub ascultare, deoarece ar fi existat indicii cu privire la anumite fapte de corupție, comise de aceasta.

De exemplu un mare semn de întrebare este legat de nepoata lui Emil Boc, Mihaela Boc, angajată de Direcția de Relații Externe, pe o funcție de simplu inspector. Un alt semn de întrebare se referă la numele lui Mirela Mărincean, șeful Serviciului de Siguranța și Sistematizarea Circulației din cadrul Primăriei Cluj Napoca. Aceasta nu se ocupă de urbanism dar se ocupă de circulația din zona marilor ansambluri imobiliare.

Pe scurt, lista persoanelor care urmează să fie citate și audiare, poate fi împărțită în directori și funcționari din Primăria Cluj Napoca.

Iată care sunt persoanele cu care Anna Horvth nu are voie să intre în contact:

Fodor Zsolt (om de afaceri patron Euro GSM), - interese imobiliare
Antal Anna Maria, Trombițaș Eniko, Szabo Monica, Konnert Agnes,
Adam Ambrus (om de afaceri) – patron Nervia – interese imobiliare,
Subțirică Ligia – arhitect șef al municipiului Cluj Napoca,
Mărincean Mirela – șef Servicu Siguranța Circulației, Primăria Cluj Napoca,
Neag Radu,
Ciuban Corina – director Direcția Urbanism – DNA a efectuat o percheziție la domiciliul și biroul acesteia,
Rusescu Elena – Șef Serviciu Urbanism
Vita Iustina Maria – om de afaceri, Vita Vasile Andrei – patron Vitacom, apropiat de cercurile politice ale UDMR,
Boc Mihaela Eugenia – nepoata lui Emil Boc
Ardeuș Iulia – directorul Direcția Patrimoniu din cadrul Primăriei Cluj Napoca
Fodor Silvia Marta – soția lui Fodor Zsolt – coacționar Euro GSM
Biro Adam Attila, Biro Farkas Tamas, Szekely Susana, Szekely Tiberiu, Hristea Erika Elisabeta,
Laczko Csaba – director general fabrica de scaune Antares.

Comentarii Facebook