Ambasadorul Tunisiei în vizită la Cluj-Napoca. A fost să îl vadă pe Boc la primărie


Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, s-a întâlnit, marți, cu ambasadorul Republicii Tunisiene în România, Boutheina Labidi.

Am avut plăcerea de a primi astăzi vizita Excelenței Sale, doamna Boutheina Labidi, Ambasador al Republicii Tunisiene în România. Este prima vizită oficială la Primăria Cluj-Napoca a Excelenței Sale. Doamna Labidi este un adevărat ambasador, care știe să promoveze interesele țării pe care o reprezintă. Discuțiile s-au concentrat pe oportunitățile comune pe care sperăm să le dezvoltăm în viitor, vizând în principal trei direcții cheie de colaborare: domeniul academic, mediul de afaceri și domeniul turistic.

În perioada 12-13 iunie 2014 va avea loc cea de-a 4-a ediție a Forumului de Investiții din Tunisia - http://www.tunisiainvestmentforum.tn/ - eveniment ce poate reprezenta o oportunitate pentru oamenii de afaceri clujeni, Camera de Comerț și Industrie Cluj fiind un partener în promovarea unei delegații locale”, anunță Emil Boc.

De asemenea, primarul precizează că a discutat cu ambasadorul tunisian și despre numărul mare de studenți tunisieni aflați la Cluj.

În ceea ce privește domeniul academic, având în vedere succesul de care se bucură școala clujeană de medicină în rândul studenților tunisieni, vizăm extinderea colaborărilor pe plan educațional și la alte universități clujene, cum ar fi Universitatea Tehnică”, mai spune Boc pe pagina sa de Facebook.

Comentarii Facebook