Ambasadorul Regatului Ţărilor de Jos în România s-a întâlnit cu Emil Boc FOTO

 

Primarul Emil Boc s-a întâlnit joi, 13 septembrie 2012, cu Ambasadorul Regatului Ţărilor de Jos în România, Excelenţa Sa Johannes Hendrik Mattheus van Bonzel. 

 

Am avut o întâlnire foarte plăcută şi utilă de peste o oră cu domnul ambasador. Am discutat despre proiectul Cluj-Napoca, Capitală Culturală Europeană, dar şi despre proiecte care ţin de susţinerea investitorilor olandezi în România în general şi în Cluj-Napoca în special. Avem şi un proiect comun de dezvoltare comunitară cu privire la amenajarea râului Someş.  Prin acest proiect,  fructificând experienţa olandezilor putem să facem din Someş un râu care să fie parte a comunităţii. Oraşul şi-a întors faţa de la râul Someş în ultimii 30 de ani şi trebuie să fie reintegrat în oraş prin toate aspectele şi valenţele pe care le presupune”, a declarat primarul Emil Boc la finalul întâlnirii.

 

Potrivit Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Cluj, companiile olandeze se află pe locul 9 în topul investiţiilor străine în judeţul Cluj. 

 

Astfel, printre cele 207 companii prezente la Cluj, se numără: CSI, Saan Ruttrans, ING Bank, ISDC, UPC, ISDC – Integrated Systems Development Corporation, Yonder sau Fencs.

Comentarii Facebook