"Alo, sunt Irina Tănase și vreau cutare sau cutare", a declarat Liviu Dragnea

 

Sunt mai multe doamne sau domnișoare care sună prin ministere și spun ”Sunt Irina și vreau cutare sau cutare”. Poate se sesizează cineva”, a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea.

 

Șeful PSD a lansat informaţii halucinante după ce Gabriela Firea i-a reproșat că Irina Tănase se implică în conducerea partidului: Dragnea susţine că există persoane care sună la ministere şi pretind că sunt Irina, iubita sa!

 

Doamna Firea a spus despre Irina, iubita mea, că conduce guvernul. Sunt mai multe doamne sau domnișoare care sună prin ministere și spun sunt Irina și vreau cutare sau cutare. Poate se sesizează cineva”, a declarat Dragnea la Antena 3.

 

Credeți că e corect să conducă partidul prietena lui Dragnea cu doi consilieri?”, s-a întrebat retoric miercuri seara Gabriela Firea, când a dezvăluit că Irina Tănase este împinsă în față de șeful PSD în discuțiile de la vârful partidului.

 

Colegul mi-a zis că nu crede că se mai putea îmbunătăți comportamentul dlui Dragnea, că e schimbat de un an jumătate, că a încercat și el să-i zică dar că la ultimele discuții nu a mai participat și că a vorbit cu doi consilieri și cu prietena dumnealui. Credeți că e corect să conducă partidul prietena dumnealui cu doi consilieri?”, a spus Gabriela Firea înainte de ședina CEx a PSD.

 

Foto: Observator

Comentarii Facebook