Alin Tișe le găsește scuze celor de la Supercom: Au șoferi care nu cunosc orașul


Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, spune că Supercom colectează deșeurile cu întârziere pentru că au șoferi noi, care nu cunosc Clujul.

Vreau să spun că am început să colaborăm mai bine cu primarii. De asemenea, am observat o îmbunătățire a intervențiilor pe Lotul 1. A scăzut numărul de sesizări. Cele mai multe erau pe Cluj-Napoca. Noul operator și-a angajat oameni noi, șoferi noi. Trebuie să treacă o perioadă pentru a cunoaște mai bine județul și orașul. Mai sunt situații punctuale unde se confirmă sesizările. 

Am făcut și o aplicație unde se pot trimite sesizările pentru Supercom. În ceea ce le privește, vreau să știți că de la 200 de sesizări cât am avut în ianuarie, acum suntem pe la 20 de sesizări pe zi. Era enorm în ianuarie, din minut în minut, din secundă în secundă. Îmi dau seama că lucrurile merg spre bine. 

Nu ne mulțumește, dar mai este de lucru. Deși acum nu sunt lucrurile puse la punct 100%, avem această perioadă de tranziție de o lună, o lună și jumătate. Este o îmbunătățire. Dacă nu se vor pune la punct, vor pleca. Așa cum au venit pe drumul Clujului, așa se și pot întoarce”, a declarat Alin Tișe, la un post de radio.

Comentarii Facebook