Alianța Vestului a murit. Boc: Am rămas ultimul mohican


Primarul Clujului, Emil Boc, recunoaște că Alianța Vestului a murit, după ce edilul Clujului a rămas singurul în funcție dintre cei patru primari care au fondat Asociația. 

Primarii din Arad, Timișoara și Oradea nu mai sunt în funcție, iar Alianța Vestului nu mai este utilă ca vehicul electoral. 

Primarul Emil Boc nu recunoaște că Alianța Vestului a fost folosită înainte de campania electorală pentru a da un semnal de unitate în familia liberală din vestul țării. Boc a declarat joi, 4 martie, că Alianța Vestului este trasă pe linie moartă, dar că și-a atins scopurile. “Sunt ultimul mohican, nu a mai rămas niciunul dintre ceilalți primari în funcție. Alianța Vestului și-a atins obiectivul de a aduce bani de la guvern: electrificarea liniei de tren Cluj - Episcopia Bihor, autostrada Transilvaniei, spitalul regional. A fost utilă prin simplul fapt că am anunțat-o. Importantă nu este prezența sa fizică, ci proiectele pe care le-a generat”, a spus Boc, la Napoca Live.

Fără a mai avea cu cine să lucreze, Alianța Vestului este închidă de fapt. De drept încă nu s-a desființat, pentru că trebuie luate decizii prin cele patru consilii locale. Cert este că nu se mai alocă fonduri pentru acest proiect, care a primit sute de mii de lei finanțare. 

Comentarii Facebook