Adrian Gurzau il face las pe Ponta, pentru ca ii cheama pe romani in strada: "E politician de nota patru!"


Deputarul Adrian Gurzau il face pe Victor Ponta las pe motiv ca le-a cerut romanilor sa iasa in strada. "Asa a invatat de la Ion Iliescu, cel care a daramat guverne cu batele minerilor", a declarat Gurzau.

Democrat-liberalul crede ca un adevarat politician nu trebuie sa foloseasca nemultumirea populatiei pentru a-si atinge scopurile.

"Victor Ponta e un om las si un politician de nota patru, daca are nevoie de ajutorul oamenilor in strada pentru a-si impune punctul de vedere, iar opozitia trebuie sa inteleaga ca lipsa sa de credibilitate nu poate fi inlocuita cu nemultumirea publica. Victor Ponta cheama romanii in strada pentru ca asa a invatat de la Ion Iliescu, cel care a daramat guverne cu batele minerilor. Dar nu cred ca vreun roman in afara de Victor Ponta crede ca intalnirea cu el, fie si in strada, poate insemna salvarea sa. Este sub demnitatea unui om politic sa faca apel la nemultumirea oamenilor ca sa isi atinga scopul politic", a declarat Adrian Gurzau.

Ponta nu este o tanara speranta a politicii romanesti, ci doar clona lui Ion Ilescu, a mai afirmat social-democratul. "Gandeste precum cel care l-a format si care a adus ura si violenta strazii la rang de practica politica. Nu ma indoiesc de faptul ca l-a intrebat pe maestrul sau inainte sa ii cheme pe romani in strada, chiar la Hunedoara", a completat Adrian Gurzau.

Atacul deputatului clujean vine dupa ce Ponta a declarat la Deva ca, inainte de motiunea de cenzura din toamna, ar vrea sa se intalneasca si cu sindicatele, in strada, la fel ca in 16 iunie.

"Am considerat PSD un aliat politic natural pentru sindicate. Ne-am intalnit pe 15 iunie, tot la motiunea de cenzura in strada, si vreau sa ne intalnim din nou, in strada, la momentul motiunii de cenzura din aceasta toamna, motiune pe care va spun direct ca imi doresc enorm de mult sa o facem in asa fel incat sa fie votata", a afirmat Victor Ponta.

Comentarii Facebook