Acoperisul bisericii de pe Kogalniceanu, distrus de furtuna din iulie, nu poate fi reparat din cauza lipsei unui aviz - FOTO

Acoperisul bisericii reformate de pe strada Kogalniceanu din Cluj, distrus de furtuna din 20 iulie, nu poate fi reparat pentru ca Primaria intarzie eliberarea unui aviz, acuza TNL.

 

"De o luna de zile, acoperisul bisericii reformate de pe strada M. Kogalniceanu, grav avariat de furtuna din 20 iulie 2011, nu poate fi reparat pentru ca primaria nu a eliberat toate autorizatiile necesare lucrarilor", se arata intr-un comunicat al Primariei Cluj.

 

Potrivit tinerilor liberali, Parohia reformata a facut toate demersurile necesare pentru repararea acoperisului si a cumparat deja si materialele de constructie necesare. "Din pacate, de patru saptamani, se asteapta dupa avizul Primariei, fara de care mesterii nu au putut nici macar sa acopere provizoriu cu folie golurile lasate in acoperis sau sa monteze schele. De atunci, cu fiecare ploaie apa patrunde in podul bisericii si se scurge pe pereti producand noi pagube edificiului vechi de peste 500 de ani, iar tiglele stau sa cada peste oameni si masini", mai spun reprezentantii TNL Cluj.

 

Ei au solicitat Primariei eliberarea de urgenta a tuturor documentelor necesare pentru autorizarea reparatiei acoperisului bisericii reformate.

Comentarii Facebook