O fotografie din Maramureș a fost inclusă în ”Top 25 fotografii de calatorie CNN 2014” - FOTO

 

Un fost absolvent de turism de la Cluj, stabilit în Vișeu de Sus, promovează de câțiva ani mocănița de pe Valea Vaserului. Daniel Andreica scrie și pe CNN iReport, iar munca lui a fost observată.

 

Pasiunea pentru fotografie m-a facut sa raman in tara, pentru ca mereu vreau sa arat o Romanie altfel. Am studiat turism la Cluj si uite ca am continuat sa ajung chiar sa lucrez in acest domeniu.

 

Deja sunt cinci ani de cand incerc sa ajut la turismul din zona Viseu de Sus - Valea Vaserului, judetul Maramuresului. Fotografia a fost o pasiune de mic copil, insa am reusit doar mai tarziu sa invat mai multe si chiar si acum mai am multe de invatat si descoperit. 

 

Nu fac bani din fotografie, pentru mine este ceea ce ma face sa ma simt special cand reusesc sa arat cat de frumoasa este Romania. Vestea despre fotografia mea din Top 25 fotografii de calatorie CNN 2014 a venit prin email in data de 24 decembrie, noaptea cadourilor. Din pacate nu am reusit sa il citesc in acel moment, multa treaba cu pregatirile de sarbatori. 

 

Lucrez la Mocanita si an de an numarul de turisti creste, asa ca mereu este ceva de organizat, pregatit si chiar am avut sarbatori frumoase alaturi de noi prieteni din toata lumea”, ne-a povestit Daniel.

 

Fostul student de la Cluj a realizat fotografii uimitoare cu mocănița di Maramureș, iar materialele de pe CNN iReport nu au trecut neobservate. Mai jos puteți vedea fotografia cu care a ajuns în top 25. Vezi AICI topul celor de la CNN

 

 

Mail primit de la: Imam Jareen, Producator de la CNN: Hi there!

 

2014 has brought us some incredible travel photos, and your snap shot was one of the best this year. We wanted to say thank you by featuring your photo in the story: 25 top travel photos from 2014. It's currently on the homepage of CNN.com. You can also see the story here: http://cnn.it/1sUkTc5. We're posting the story on social media, so please email us your Instagram and Twitter handles so we can also give you credit there. 

 

Thank you again for your contribution to CNN iReport, and congratulations!”.

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook