Numele Teatrului de păpuși ”Puck”, folosit ILEGAL de mai mulți artiști



Conducerea Teatrului de Păpuși ”Puck” anunță că mai mulți păpușari se folosesc de numele instituției și susțin spectacole în Cluj-Napoca sub acest nume.

"Aceste persoane produc şi joacă piese de teatru pentru copii în Cluj-Napoca şi împrejurimile Clujului, manipulând publicul, făcând practic apel la instrumente de publicitate falsă, folosindu-se de imaginea consacrată a Teatrului „Puck" şi prezentând piese care nu sunt producții ale teatrului. Acțiunile descrise mai sus contravin prevederilor din Legea nr 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice, Legea nr.11/1991 privind combaterea concurenței neloiale și Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Noi, Teatrul de Păpuși "Puck", garantăm un anumit standard pentru toate produsele noastre culturale", anunță reprezentanții teatrului.

Conducerea teatrului îi roagă pe artiștii care se folosesc de numele instituției să renunțe la practicile ilicite.

"Invităm stăruitor pe cei vizați să renunțe la practicile ilicite și la concurența neloială. Bunele practici nu pot fi abandonate când e vorba de copii", mai transmit reprezentanţii "Puck".

Comentarii Facebook