Vineri 27 Ianuarie

Vlăduța Lupău se revoltă că nu a putut plăti cu cash și că e sclava cardurilor: ”Muncim pentru niște numere virtuale pe carduri!”


Artista Vlăduța Lupău a povestit cum a fost scoasă din minți de o pățanie de pe aeroportul din Dublin, unde nu a putut plăti cu cash, iar cardurile nu mergeau. 

Vreau să vă povestesc o întâmplare pe care am întâmpinat-o dimineață în aeroport la Dublin, cam pe la 5 când eram varză. Clăparul nostru are clapa într-un case (carcasă) care depășește 32 de kilograme și trebuia să plătim în plus pentru bagajul acela. Am avut banii cash, vreo 50 de euro, cam așa, și când să plătim, a zis că nu se poate cash, să dăm un card.

Am dat un card, ce aveam și noi ca oamenii la noi, a zis că nu-i bun, că trebuie de credit, nu de debit. Bun, am încercat și a treia variantă să plătesc cu telefonul, prin wireless. Nu s-a putut nici așa pentru că, ce să vezi, nu ne-a mers netul. Și ne-am dat seama pentru ce muncim, pentru niște numere virtuale pe carduri. Și ai bani cash la tine și nu mai poți, frate, să plătești cu banii cash, nu mai ai ce să faci cu ei! Stăteam cu banii în mână, ne uitam la ei și nu puteam să plătim!”, a povestit Vlăduța Lupău.

Primul artist care a criticat faptul că atras atenția că trebuie să plătim cash a fost Costi Ioniță. 

Scot banii cash de la bancomat. O să vă zic de ce. Fraților, e foarte important să plătim cash, atât cât mai putem zilele acestea, pentru că urmează chestii foarte interesante și anume controlul absolut asupra populației. 

În momentul în care n-o să mai plătim cu cash se vor retrage toate bancomatele, se vor retrage banii fizici și în momentul ăla… control absolut! Cât mai mult plătiți cash! Atât cât se mai poate. Să prelungim și să mai rezistăm puțin”, a spus Costi Ioniță într-un clip postat pe Tik Tok.

Apropo, deja în Australia s-au scos din funcțiune mii de bancomate. Asta înseamnă ceva. Să vă dea de gândit”, a adăugat Costi.

@vladutal

Lume, lumeeee ce-am ajuns

♬ sunet original - Vlăduța Lupău

Comentarii Facebook