VIDEO - Momentul în care un tânăr incendiază o mașină. A mai încercat și în trecut să-i dea foc. „Parcă trăim în junglă”


O cameră de supraveghere a surprins momentul în care un individ incendiază o mașină, într-o parcare, în fața unui bloc din Drobeta Turnu Severin. S-a întâmplat ieri, 2 august, în timpul nopții, iar polițiștii îl caută și acum pe făptaș. 

În imaginile surprinse se vede cum tânărul dă câteva târcoale autoturismului luat în vizor, verifică să nu fie văzut de cineva, după care toarnă benzină pe mașină și dă foc. Apoi se face nevăzut. Chiar și la această oră, polițiștii îl caută pe individ. Potrivit jurnaliștilor locali, scenele s-au petrecut în miez de noapte, pe o stradă din apropierea Spitalului județean. 

 

Tânărul ar mai fi încercat să dea foc mașinii acum două seri 

Proprietara autoturismului a povestit că tânărul ar fi încercat să dea foc mașinii și acum două seri, dar a plouat, iar planul lui a fost dat peste cap. „În urmă cu câteva zile, a încercat să dea foc, dar nu l-a lăsat ploaia. În plus, au strigat niște vecini după el și a plecat, lăsând sticla cu benzină lângă mașină. În seara aceasta, eu veneam de la cumpărături, iar soțul meu era în casă cu copiii. Se vede pe cameră cum el dă foc. A rămas sticla. Nu îl cunosc”, povestește proprietara, îngrozită de cele întâmplate. 

Am primit mai multe amenințări, prin care ne spuneau că eu, soțul și copiii vom fi arși în casă sau tăiați. Am bănuieli. În seara aceasta, soțul a alergat după acest individ. Cred că el a luat și foc - puțin - la tricou, din ce pot vedea pe camerele de supraveghere. A dat cu benzină - o avea într-o sticlă de oțet. Data trecută, a avut glugă și mască. Acum, a avut fața la vedere. Parcă trăim în junglă”, a mai spus aceasta, potrivit Observator. 

masina foc tipa.jpg

Vecinii au încercat să stingă flăcările 

Îngroziți, vecinii au sărit să stingă vâlvătaia, iar în scurtă vreme au ajuns și pompierii. „Când am sosit, incendiul se manifesta la compartimentul motor, cu posibilități de propagare la înrregul autoturism”, a declarat Pompierul Șef din cadrul Detașamentului Drobeta, Dan Răducan. 

Din fericire, nu a fost răniți, însă pagubele materiale sunt importante. Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru distrugere și continuă să îl caute pe individ. Anchetatorii iau în calcul toate variantele, însă ipoteza cea mai agreată ar fi cea a unei răzbunări.


Comentarii Facebook