Marti 31 Ianuarie

VIDEO. Doi tineri săltați de Poliție, după ce au arătat pe TikTok că dețin arme pentru a primi inimioare


Doi tineri din Mizil, judeţul Prahova, au fost treziţi de mascaţi, joi dimineaţă, după ce au arătat pe TikTok că au arme în speranţa că vor primi inimioare.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova - Poliția orașului Mizil au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară în orașul Mizil, la domiciliile a doi bărbați, cu vârstele de 22, respectiv 29 de ani, bănuiți de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu în urma vizionării unui clip video postat pe o rețea de socializare, în care unul dintre cei doi bărbați prezenta o armă, aflându-se la domiciliul celui de-al doilea, niciunul dintre aceștia nefiind deținători legali de arme.

Două persoane vor fi aduse la sediul unității de poliție, în vederea audierii. Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova și al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab" Ploiești", se arată într-o informare a Poliţiei, potrivit Antena 3 CNN.

Din nefericire pentru cei doi indivizi, pe lângă dosarul penal în care vor fi cercetaţi după ce au fost treziţi din somn de mascaţi, nici clipul video postat pe TikTok nu a avut efectul dorit, astfel că au primit doar 16 inimioare.

Comentarii Facebook