Luni 27 Martie

VIDEO - Cum a reacționat Volodimir Zelenski când o jurnalistă l-a întrebat dacă îl poate îmbrățișa. Momentul a ajuns viral


Momentul în care Volodimir Zelenski a îmbrățișat o jurnalistă BBC în timpul unei conferințe de presă comune susținute la Londra cu remierul britanic a ajuns viral. 

Zelenski făcea declarații de presă împreună cu premierul Rishi Sunak. În timpul sesiunii de întrebări din partea presei, o junralistă BBC Ucraina l-a întrebat dacă îl poate îmbrățișa. Întrebarea a fost cu atât mai surprinzătoare cu cât măsurile de securitate în ceea ce-l privește pe liderul ucrainean sunt sporite. 

Domnule președinte, chiar aș vrea să vă îmbrățișez , dar nu am voie”, i-a spus jurnalista lui Zelensky. „De ce nu. Te rog, mă poți îmbrățișa”, i-a răspuns liderul ucrainean, care a coborât de la pupitru pentru o îmbrățișa, în timp ce cei prezenți în sală aplaudau.

Volodimir Zelenski este joi la Bruxelles pentru o zi de întâlniri cu liderii și parlamentarii UE. Vizita marchează a treia oprire a președintelui ucrainean într-un tur de două zile prin capitalele europene, Londra și Paris.


Comentarii Facebook