Duminica 2 Octombrie

Urmărire ca în filme. Un tânăr a fost împuşcat de polițiști, după ce un şofer beat şi fără permis a condus haotic


O urmărire ca în filme a avut loc pe străzile din judeţul Sălaj, vineri noapte. Un şofer de 21 de ani a condus haotic pe străzile din Zalău. Polițiștii au tras 25 de focuri de avertisment în aer, iar ulterior au tras în mașină. Un glonț a intrat prin luneta autoturismului, lovind un pasager care se afla în maşină. Acesta a ajuns în stare gravă la spital.

Un tânăr a fost împuşcat, după ce un şofer beat şi fără permis a condus haotic prin oraş şi nu a oprit la semnalele poliţiştilor. Şi-a continuat însă drumul şi a fost la un pas să lovească un agent. Imediat după, un alt echipaj rutier a format un baraj, în încercarea de a-l opri. Şi de această dată, unul dintre poliţişti a fost nevoit să sară pentru a nu fi luat pe capotă. A urmat o cursă de zeci de kilometri, iar individul aflat la volan, a fost la un pas să provoace mai multe accidente de circulaţie. La un moment dat, acesta a părăsit carosabilul şi a intrat într-o pădure.

În cele din urmă, poliţiştii au găsit autoturismul abandonat şi l-au identificat pe şoferul fugar. Bărbatul avea o alcoolemie de  0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat şi mai  mult, autoturismul avea numere de înmatriculare false. Poliţiştii au tras peste 25 de gloanţe, iar în urma incidentului, unul dintre prietenii acestuia, care era pe bancheta din spate, a fost împuşcat, iar acum se află la spital. Șoferul în vârsta de 21 de ani care a provocat evenimentele tragice de azi-noapte a fost prezentat în fața instanței, iar la ora 23:40, judecătorii au decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, fiind acuzat de tentativă de omor, potrivit salajulliber.ro

Comentarii Facebook