Un tren cu copii care se întorceau de la mare a rămas blocat în câmp, mai mult de nouă ore: „Copiii nu mai au apă, mâncare”


Un tren care se întorcea din litoral a rămas blocat în câmp, în apropierea Capitalei, mai bine de nouă ore, după ce locomotiva acestuia s-a stricat. Printre pasageri se aflau și zeci de adolescenți care se întorceau din tabără, de la Costinești, dar și un grup de copii de 6-7 ani.

Stăm cât vor ei. Dacă vor să ne mai țină, pot să ne mai țină, că ne-am obișnuit”, a spus unul dintre adolescenții blocați în tren, la Fudulea.

De la ora 23:00 suntem blocați aici. Nu a venit nimeni. Ni s-a spus că o să vină o locomotivă din București. Copiii nu mai au apă, nu mai au mâncare. Eu am un grup de 30 de copii, dar mai sunt și alți copii care sunt mult mai mici. Este un grup de judo. Cred că au 6-7 ani.

Ai noștri sunt mai mari, 16-17. S-au mai jucat cărți, dar deja răbdarea lor nu mai este. Suntem în câmp, în mijlocul câmpului”, a declarat mama unuia dintre copii, pentru Antena 3.

În jurul orei 08:30, un microbuz de transport persoane a ajuns la fața locului pentru a prelua o parte din călători. Microbuzul a fost chemat de un călător, nicidecum de autorități. Un echipaj SMURD a ajuns, de asemenea, acolo, și a împărțit călătorilor sticle cu apă. La scurt timp după, trenul a plecat, în sfârșit, către Gara de Nord din București.

Într-un final, în jurul orei 09:00, trenul a ajuns în Gara de Nord, cu o întârziere de zece ore.


Comentarii Facebook