Un tânăr teribilist s-a cocoțat pe mașina unor agenți de poliție din dorința de a strânge cât mai multe vizualizări pe TikTok


Din dorința de a strânge cât mai multe vizualizări pe platforma TikTok, un tânăr s-a gândit să sfideze autoritățile și s-a urcat pe o mașină de Poliție. Inidentul a avut loc în Brașov, în fața unui complex studențesc din oraș, iar scenele au fost filmate de unul dintre prietenii lui.

Dacă tupeul nu a fost de ajuns, tânărul a mers până la capăt și a postat chiar el videoul pe profilul său de TikTok, incriminându-se de unul singur. Ca să fie „tabloul complet” tânărul a adăugat și muzică „pe măsură” videoclipului care a devenit cunoscut peste noapte printre internauții care folosesc TikTok.

Dosar penal pentru tânărul care a sfidat autoritățile

Poliţiştii braşoveni s-au sesizat din oficiu şi au deschis o anchetă. Bărbatul este acum cercetat pentru „tulburarea ordinii și liniștii publice” și „distrugere”.

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov - Biroul Centrul Universitar s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ‘tulburarea ordinii și liniștii publice’ și ‚’distrugere’, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, a transmis agent principal de poliție Nadia Olaru, de la IPJ Brașov, potrivit observatornews.ro.

Tineri teribiliști cocoțați pe autospecială și în Vrancea

Un incident asemănător s-a petrecut și la sfârșitul anului trecut, în Vraccea, când doi adolescenți de 15 și 16 ani s-au filmat în timp ce dansau și chiuiau pe ritmuri de manele, cocoțați pe o mașină de poliție.

S-a întâmplat în localitatea Tâmboești, iar băieții, mândri de isprava lor, s-au filmat și au postat imaginile pe internet. În scurt timp, polițiștii vrânceni i-au identificat, așa că distracția le-a adus dosar penal şi o noapte în arest.


Comentarii Facebook