Miercuri 24 Aprilie

Un tânăr din Republica Moldova a traversat înot râul Prut până în România pentru a se întâlni cu un grup de prieteni cunoscuți pe Facebook


Un bărbat din Republica Moldova a trecut înot râul Prut pentru a se întâlni cu niște prieteni din România pe care i-a cunoscut pe rețelele de socializare. 

Un cetățean din Republica Moldova care a încercat să intre în țara noastră ilegal, înotând pe râul Prut, cu intenția de a ajunge la câțiva prieteni cunoscuți pe o rețea de socializare, a fost depistat de autoritățile de frontieră, informează reprezentanții Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră (ITPF) Iași.  

Bărbatul a fost depistat în zona localității Prisăcani, potrivit sursei citate. „Acţionând în baza schimbului de informaţii cu structurile de frontieră din Republica Moldova, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Tomeşti au organizat o acţiune specifică, pe timpul căreia, pe direcţia localităţii de frontieră Prisăcani, judeţul Iaşi, au descoperit un bărbat a cărui prezenţă în zonă li s-a părut suspectă. Colegii noştri au procedat la interceptarea şi legitimarea bărbatului. În urma verificărilor specifice efectuate, cu sprijinul autorităţilor din R. Moldova şi din declaraţiile bărbatului s-a stabilit că persoana este un cetăţean moldovean, care a trecut înot râul Prut cu intenţia de a ajunge la nişte prieteni, de pe raza judeţului Iaşi, cunoscuţi pe o reţea de socializare”, au precizat polițiștii de frontieră din Iași, notează Observator

Conform documentului, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizare urmând să fie luate măsurile legale ce se impun.


Comentarii Facebook