Un șofer beat s-a mutat pe scaunul pasagerului după ce a fost oprit de poliție, spunând că nu el conducea, deși era singur în mașină


Un bărbat care s-a urcat beat la volan, a încercat să-i convingă pe polițiștii care l-au oprit în trafic, după ce s-a mutat pe scaunul pasagerului, că nu era el la volan, deși era singur în mașină. 

La primele ore ale dimineții de duminică, 30 octombrie, un echipaj al poliției rutiere din Câmpulung Moldovenesc a semnalizat pentru oprirea unui autoturism. Șoferul a oprit, dar când agentul a ajuns lângă mașină, el se mutase deja pe scaunul din dreapta, relatează News Bucovina

Cu toate că în mașină nu se mai afla nicio persoană, șoferul mutat acum în dreapta, un bărbat de 32 de ani din comuna Sadova, a încercat să-i convingă pe agenți că nu era el la volan și că nu știe cine a condus.

A schimbat povestea de îndată ce a realizat că prima nu funcționează

La un moment dat, când și-a dat seama că povestea lui nu are acoperire, șoferul a venit cu altă poveste: că, de fapt, mașina era parcată, el doar s-a urcat pe locul pasagerului. Polițiștii au simțit un miros puternic de alcool venind dinspre șofer și i s-a colicitat să fie testat cu aparatul etilotest, acesta refuzând această procedură. În schimb, a fost de acord să meargă la spital pentru a-i fi prelevate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. 

Bărbatului i s-a întocmit dosasr penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. 


Comentarii Facebook