Un șofer a refuzat să oprească și a fugit de lângă un polițist și 4 jandarmi! Bombardierul a demarat în trombă - VIDEO


Un șofer a fost autorul unei scene care se putea solda cu răniți. Miercuri seară, în București, în zona Tineretului, un șofer care părea sub influența substanțelor interzise a refuzat să coboare din mașină la somația unui polițist și a plecat în trombă.

Șoferul Mercedesului era blocat între mașini în trafic, dar a refuzat să coboare de la volan. În ajutorul polițistului au venit și patru jandarmi care au lovit cu pumnii geamul mașini, pentru a-l scoate cu forța afară pe șofer. Acesta a lovit două mașini și a plecat printre pietonii care traversau strada, și se face nevăzut.

Poliția Rutieră a Capitalei a precizat că autoturismul a fost găsit abandonat, la scurt timp, pe o stradă din Sectorul 4, iar șoferul încă este căutat.

În jurul orei 19.00, polițiști ai Brigăzii Rutiere, în timp ce desfășurau activități de monitorizare și fluidizare a traficului rutier, pe o stradă din Sectorul 4, au solicitat conducătorului unui autoturism, care încălcase mai multe reguli de circulație, să oprească.

Acesta nu s-a conformat indicațiilor polițistului, în sprijin venind și o echipă de jandarmi din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București. La solicitarea forțelor de ordine să oprească și să coboare din autoturism, conducătorul auto a părăsit zona, lovind două autoturisme.

Autoturismul a fost dat în atenție și a fost găsit abandonat, la scurt timp, pe o stradă din Sectorul 4. În momentul de față polițiștii desfășoară activități în vederea identificării și depistării conducătorului auto“, a transmis Poliția Capitalei.


Comentarii Facebook