Vineri 20 Mai

Un primar vrea să închidă centrul de vaccinare din localitate, din cauza facturii uriașe la gaze


Cosmin Morega, primarul municipiului Motru din județul Gorj, ia în calcul închiderea centrului de vaccinare din oraș, după ce a primit o factură uriașă la gaze, în valoare de 35.000 de lei pentru lunile noiembrie și decembrie. 

Cosmin Morega spune că municipalitatea trebuie să achite 35 de mii de lei, deși, până atunci, facturile nu depășeau 7 mii de lei lunar. Primarul se așteaptă ca și factura la energie să vină exagerat de mare. 

În aceste condiții, edilul spune că ia în calcul închiderea centrului de vaccinare anti-COVID din oraș. Potrivit lui Cosmin Morega, la circa 50.000 de lei se ridică plățile lunare la utilități pentru centru, deși abia se mai vaccinează, aici, maximum 10 persoane pe zi. 

Iau în calcul închiderea centrului de vaccinare, având în vedere că mi-a venit o factură la gaze de 35 de mii de lei, în condițiile în care nu depășeam 5000–7000 de lei pe lună. Acum, avem pe noiembrie și decembrie 35 de mii de lei la gaze. Mă aștept și la energia electrică să vină una dublă sau triplă față de cea obișnuită și, atunci, îmi pun întrebarea dacă mai are rost ca acest centru de vaccinare, pe lângă cheltuielile cu personalul și alte materiale necesare, să mai funcționeze. Cheltuiala cu energia, apa și gazul se ridică la 50 de mii de lei, în condițiile în care se vaccinează 8-10 persoane pe zi cu prima doză”, a explicat primarul de la Motru, pentru gorjonline.ro. 

Comentarii Facebook