Un poliţist de la Penitenciarul Arad, găsit împuşcat în magazia de armament a unităţii


Un polițist de la Penitenciarul din Arad a fost găsit împușcat, sâmbătă 2 aprilie, în camera plină de armament a unității. Echipajul SMURD chemat la fața locului nu a putut decât să constate decesul. Procurorii și Poliția Arad au deschis o anchetă în acest caz.

Penitenciarul Arad a transmis sâmbătă, 2 aprilie, că un polițist angajat la unitatea în cauză, care se ocupa de manipularea și distribuirea armamentului, aflat în  timpul serviciului, a fost găsit împușcat în magazia de armament la care muncea.

Personalul penitenciarului a solicitat, de îndată, sprijinul unui echipaj SMURD, la sosirea echipajului medical fiind constatat decesul. Concomitent, a fost informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Arad şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, în vederea efectuării cercetărilor specifice la faţa locului”, au transmis reprezentanții penitenciarului.

Sursa citată a precizat că o echipă multidisciplinară din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, coordonată de directorul Direcţiei Management Resurse Umane, s-a deplasat la sediul Penitenciarului Arad, pentru realizarea unei anchete administrativă, potrivit News.ro.


Comentarii Facebook