Vineri 2 Decembrie

Un copil de 4 anișori, lăsat nesupravegheat, a fost lovit de o maşină în timp ce încerca să traverseze prin loc nepermis


Caz tragic în Neamț! O fetiţă în vârstă de 4 ani a fost accidentată în timp ce încerca să traverseze, nesupravegheată şi prin loc nepermis, o stradă din localitatea Oniceni.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce o femeie, de 36 de ani, din Oniceni, conducea un autoturism, pe sectorul de drum anterior menţionat, ar fi efectuat manevra de depăşire a unui autoturism oprit pe partea dreaptă a sensului de deplasare şi ar fi surprins şi accidentat o minoră de 4 ani, care s-ar fi angajat în traversarea străzii, prin loc fără marcaj pietonal", a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Minora a fost transportată la Centrul de Primiri Urgenţe Roman pentru acordarea îngrijirilor medicale. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, notează Observator. 

Comentarii Facebook