Sambata 26 Octombrie

Un bărbat, arestat la domiciliu, și-a riscat libertatea pentru că i s-a făcut poftă de… ciorbă! A primit încă un an la pedeapsă


În timp ce unii se abțin cu greu de la o poftă pentru a nu-și strica dieta, alții ajung să-și riște chiar și libertatea doar pentru a avea o masă așa cum își doresc. 

Un bărbat din Costuleni, Iași, aflat în arest la domiciliu pentru furt calificat, și-a adăugat singur un an la pedeapsă pentru că i s-a făcut poftă de ciorbă rădăuțeană. Ghinionul bărbatului a fost că fix în momentul când a plecat să-și facă pofta, polițiștii au venit la el acasă pentru a-l verifica. 

Bărbatul în vârstă de 39 de ani și-a sunat un prieten și din vorbă în vorbă, prietenul său i-a mărturisit că mama lui gătește ciorbă rădăuțeană. Atât de poftă i s-a făcut, încât nu l-a mai interesat de arestul la domiciliu, și-a luat concubina și au plecat spre casa prietenului său. 

Nici nu a terminat bine de mâncat că bărbatul a și fost sunat de un vecin care l-a anunțat că au venit polițiștii să-l verifice dacă respectă măsura arestului la domiciliu. Deși a venit în grabă acasă pentru a le explica polițiștilor că nu a făcut nimic ilegal cât a fost plecat, nu a reușit să-i înduplece. 

Astfel, judecătorii i-au mai dat o pedeapsă de un an de închisoare pentru evadare, iar acum bărbatul va executa în regim de detenție finală de 3 ani și patru luni de închisoare. 

Sentința judecătoriei nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Comentarii Facebook