Trei surori au trăit într-un coșmar continuu, cauzat de tatăl lor. L-au filmat în timp ce le bătea și le amenința cu moartea


Poveste de coșmar pentru trei fete din județul Satu Mare. Fetele și-au înregistrat tatăl în timp ce le bătea și le amenința cu moartea, iar în final au sunat la 112 pentru a cere ajutor.

Adolescentele spun că nu ar fi prima oară cânt tatăl se comportă cu ele agresiv și umilitor. Cele trei suori în vârstă de 13 ani, 17 ani și 19 ani, din localitatea Domănești, județul Satu Mare, locuiau cu tatăl lor și cu partenera acestuia, după ce mama lor le-ar părăsit, tot de frica bărbatului agresiv. 

Pe fondul unor discuții mai aprinse, bărbatul ar fi lovit-o pe adolescenta în vârstă de 17 ani și ar fi amenințat-o cu moartea. Speriată, sora mai mare a sunat la 112 după ajutor. Aceasta a reușit să înregistreze scandalul pentru a putea dovedi calvarul prin care trece ea, împreună cu surorile ei  mai mici. 

Tatăl a fost dus la audieri și s-a emis pe numele lui un ordin de protecție. Pe o perioadă de șase luni acesta nu are voie să se apropie la mai puțin de 100 de metri de fete. 

Cele două surori minore au fost cazate într-un centru, iar fata mai mare locuiește acum la o prietenă din Satu Mare. Copilele vor fi consiliate de specialiști pentru a putea trece mai ușor peste traumele suferite, notează stirileprotv.ro. 


Comentarii Facebook