Trei adolescente de 15 ani, spulberate pe o trecere de pietoni de un șofer drogat. Bărbatul consumase cocaină


Trei adolescente, toate în vârstă de 15 ani, s-au aflat la un singur pas de moarte, fiind lovite pe o trecere de pietoni din Galați. S-a întâmplat în această după-amiază. Testat de polițiști, șoferul a ieșit pozitiv la consumul de cocaină.

Un șofer drogat a lovit trei fete pe o trecere de pietoni, în Galați. În urma impactului, două dintre copile au fost rănite, fiind transportate la Spitalul de Urgență pentru Copii din municipiu. 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați ajunși în scurt timp la fața locului au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 41 ani, domiciliat în municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Milcov, având direcția de deplasare dinspre strada Ionel Fernic către strada 1 Decembrie 1918, ar fi surprins și accidentat 3 minore, toate cu vârsta de 15 ani, cu domiciliul tot în municipiul Galați, care erau angajate în traversarea străzii pe marcajul pietonal. În urma acestui eveniment, două dintre minore au suferit leziuni ușoare și au fost transportate la Spitalul de Urgență pentru Copii Galați.Conducătorul auto deține permis de conducere valabil, nu a consumat băuturi alcoolice, însă la testarea drugtest a rezultat pozitiv la consumul de substanțe psihoactive - cocaină. Urmează să fie condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice", au transmis reprezentanții IPJ Galați.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal în acest caz, pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, scrie Observator. 

Comentarii Facebook