Tragic! Un tânăr s-ar fi aruncat în gol de la etajul 25 al unei clădiri. A venit singur la restaurant, pentru a lua „ultima masă”


Caz tragic în Capitală! Trupul unui tânăr a fost găsit prăbuşit lângă clădirea unde, cu câteva minute înainte, luase masa singur într-un restaurant situat la etajul 25. Martorii spun că la un moment dat bărbatul ar fi ieşit pe terasă, aparent să fumeze.

Deşi vorbim despre o anchetă a serviciului omoruri, o anchetă care implică atât ipoteza unui accident, cât şi ipoteza unei sinucideri, poliţiştii şi procurorii iau în considerare mai de grabă a doua variantă. După ce au vorbit cu martorii, dar şi cu personalul restaurantului, au stabilit că bărbatul a venit singur la restaurant, pentru a servi ceea ce psihologii numesc "ultima masă" sau "masa de adio", scrie Observator.

La un moment dat, acesta a ieşit pe terasa localului, aflat la etajul 25, într-o clădire de birouri din nordul Capitalei. De acolo, bărbatul s-a prăbuşit de la mai bine de 80 de metri înălţime. Potrivit unei surse, tânărul în vârstă de 25 de ani suferea de tulburări psihice şi ar fi avut antecedente de a-şi încheia socotelile cu viaţa.

Comentarii Facebook