Miercuri 24 Aprilie

Tânără extrem de frumoasă, ucisă accidental într-un atac armat care viza o altă ţintă


O tânără extrem de frumoasă a murit tragic, la numai 28 de ani, după ce a fost confundată cu o altă persoană.

Ashley Dale (28 de ani) a fost împuşcată mortal, în curtea din spate a unei case din Liverpool, Merseyside, în 21 august, la puţin timp după miezul nopţii. Femeia a fost dusă la spital, dar fără niciun rezultat, pentru că a fost declarat decesul. rănile fiind extrem de grave. 

Poliţiştii lucrează la foc automat pentru a lămuri cele petrecute. Potrivit Mirror, anchetatorii au confirmat faptul că Ashley Dale nu era, cel mai probabil, ţinta atacului armat.

Avem inimile zdrobite. Odihneşte-te în pace, Ashley, dispărută dintre noi prea devreme!”, a scris pe Facebook Paige Elizabeth, în timp ce Kayleigh Elizabeth Crowe a subliniat: ”Era o fată minunată”. ”Era absolut superbă, frumoasă ca un model”, a mai spus un apropiat. Ashley este prima femeie din oraş care cade victimă unor asemenea atacuri, în ultimii 17 ani. În 2005, Lucy Hargreaves îşi pierdea viaţa într-un mod similar.

Este, cu siguranţă, un incident şocant, care a dus la moartea unei tinere femei. Înţelegem cât de înfricoşătoare sunt astfel de lucruri pentru comunitate, iar în următoarele ore şi zile vom discuta cu oamenii pentru a-i asigura că facem tot ce ne stă în putere pentru a-i prinde pe vinovaţi”, a declarat detectivul şef Mark Kameen.

Comentarii Facebook