Duminica 25 Septembrie

Tânără de 20 de ani, obligată să se prostitueze de doi tineri. Din 1.500 de lei câștigați pe zi, fata primea doar 35 de lei pentru hrană


O tânără de 20 de ani din Iași a devenit principala sursă de venit pentru doi bărbați, după ce au obligat-o să se prostitueze pentru ei.

Ținută din scurt și supravegheată nonstop, fata era terorizată de cei doi. Pentru a nu o scăpa din mână, proxeneţii o supravegheau în permanenţă. I-au dat un telefon în care instalaseră o aplicaţie tip GPS, pentru a şti oricând unde se află. În plus, din banii câștigați, în jur de 1.000-1.500 de lei zilnic, femeia nu se alegea decât cu 35 de lei pentru mâncare. Chiar și așa trebuia să justifice fiecare bănuț, fiind obligată să prezinte bonul de casă, ca nu cumva să cheltuiască mai mult, potrivit Ziarul de Iași.

Totodată, când fata primea banii din partea clientului, trebuia să le trimită un mesaj „OK” proxeneţilor, care începeau să cronometreze. Ora de servicii sexuale era tarifată cu 300 de lei, iar „numărul”, cu 150 de lei. Chiar dacă foloseau pentru comunicaţii o aplicaţie securizată, proxeneţii îi impuseseră fetei şi un sistem de codificare. „L” însemna „locaţie”, „1o” - „o oră”, „1n” - „un număr”, „hot” – hotel, „preg” – „pregătire” sau „com” - „comunicare”, aceasta însemnând că trebuie să ia legătura telefonic cu unul dintre ei, notează sursa citată.

Coșmarul fetei s-a sfârșit când a reușit să sune un prieten și să-i povestească cele întâmplate. Acesta la rândul său a sunat la poliție și astfel cei doi bărbați au ajuns în spatele gratiilor, fiind condamnați la 3 ani de închisoare și la plata a 10.000 de lei ca daune morale victimei. De asemenea, celor doi li s-a interzis să se mai apropie de fată timp de 5 ani după executarea pedepsei.

Comentarii Facebook