Miercuri 6 Iulie

Tânăr de 18 ani, violat de asistentul medical de la Spitalul de Psihiatrie în care era internat. Violatorul lucra acolo de peste 10 ani


Un abuz incredibil ar fi avut loc la Spitalul de Psihiatrie Voila din Câmpina. Un asistent medical este acuzat că ar fi profitat de starea unui pacient de 18 ani, internat în cadrul unității medicale, şi l-ar fi violat. Băiatul le-a povestit incidentul părinților, când aceștia au venit să-și ia copilul acasă.

Totul s-ar fi întâmplat în noaptea de joi spre vineri. Asistentul în vârstă de 39 de ani ar fi mers în salonul unde se afla pacientul, l-ar fi luat şi l-ar fi dus într-o cameră a asistenților, acolo unde ar fi întreținut cu acesta relații de natură sexuală. Băiatul agresat urma să fie externat din secția de Psihiatrie şi a povestit totul părinților, în momentul în care aceştia au venit să-l ia acasă, scrie observatornews.ro.

Imediat după ce s-a aflat de incident, asistentul medical care activează în domeniu de peste 10 ani a intrat în concediu medical. Polițiștii au deschis pe numele lui un dosar penal şi urmează să fie audiat. 

Comentarii Facebook