Șofer rupt în bătaie de de soţul amantei, după ce femeia a făcut accident, iar soţul a ajuns înaintea Poliţiei - VIDEO


Un bărbat din Vâlcea a fost bătut măr de soţul amantei, după ce femeia a făcut accident, iar soţul înşelat a ajuns la faţa locului înaintea Poliţiei.

Incidentul s-a petrecut, în data de 26.08.2022, în jurul orei 02.00 în localitatea Izvorul Rece comuna Vaideeni, județul #Valcea

Cei doi amanți se aflau în mașină, iar femeia a pierdut controlul asupra direcţiei, iar autoturismul a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat.

Cei doi au scăpat cu răni uşoare, dar soțul înșelat a ajuns la locul accidentului, înaintea Poliţiei și și-a vărsat furia. 

Amantul soţiei sale a fost lovit cu pumnii şi cu picioarele şi l-a filmat şi fotografiat în timp ce acesta era la pământ, plin de sânge.

În noaptea de 25 spre 26 august a.c., în jurul orei 01.55, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la faptul că, în comuna Vaideeni, a avut loc un eveniment rutier.

Din verificările  efectuate a rezultat faptul că o femeie, în vârstă de 34 de ani, în timp ce conducea un autoturism, în comuna Vaideeni, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma impactului, a rezultat rănirea conducătoarei auto și a pasagerului dreapta față, ambii fiind transportați la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Totodată, la locul accidentului a avut loc o altercație între mai multe persoane.

În cauză, a fost deschis un dosar penal, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Comentarii Facebook